Rantamuodin parhaimmat palat tänä kesänä

Vaikka Suomen kesä starttaakin aina verkkaisesti ja sadepäiviä on enemmän kuin toivoisi, ei sen kannata antaa estää kesätunnelmiin virittäytymistä! Itse olen ainakin koko kevään fiilistellyt sitä, kuinka kohta pääsee nauttimaan hieman aurinkoisemmista päivistä. Jos on oikein mukava ja hellerajaa hipova päivä, voi bikineissä tai uimapuvussa käydä näyttäytymässä rannallakin, mutta ainakin itseltäni löytyy myös lasitettu parveke, jolla kelpaa köllötellä silloin kun lämpötila muuten ei ole ihan tarpeeksi korkealla vähäpukeisempaan tyyliin.

Joka ikinen kesä pyrin hankkimaan uuden uimapuvun tai bikinit heti alkukesästä. Se saa kesän tuntumaan kesältä ja uusien bikineiden myötä olen valmis ottamaan vastaan kesän sellaisena kuin se on. Olen jo hankkinut tämän vuoden rantavarusteet hyvissä ajoin Zalandolta, mutta mitä onkaan luvassa tämän kesän rantamuodissa? Tutustuin muutamien eri nettikauppojen valikoimaan ja kiertelin vähän kaupungilla katsomassa, mitä tarjolla tällä hetkellä onkaan. Muutama selkeä trendi erottuu hyvin joukosta, mitä tämän kesän uimapukumuotiin tulee.

girl-1154734_960_720Tänä vuonna naiset uskaltavat olla vähän rohkeampia kuin edellisinä vuosina. Nyt saa näkyä enemmän paljasta pintaa sellaisilla alueilla, jotka useimmiten jäävät piiloon. Bikineissä ja uimapuvuissa muotiin kuuluu tänä kesänä läpinäkyvää kangasta eli meshiä ja virkattua pintaa ja pitsiä. Tästähän oli viitteitä jo talvella esimerkiksi julkkisten juhlapukeutumisessa, jossa läpikuultavuus oli todella pop. Nyt tämä muoti on levinnyt myös uikkareihin, ja ainakaan itseäni ei haittaa, sillä se näyttää kivalta. Ideana ei ole esitellä paljasta pintaa liiaksi, vaan vain hillitysti juuri mesh-kankaiden kautta, jolloin lopputuloksena on sopivan siveellinen ja silti seksikäs ja söpö asukokonaisuus.

Tänä kesänä nähdään taatusti rannoilla ja altailla paljon pehmeitä pastellisävyjä, mikäli havaintoni pitävät paikkansa. Yksi väri, joka bikini- ja uimapukumuodissa nousee kuitenkin aivan selkeästi esille ja näkyy todella hyvin esimerkiksi netissä toimivien vaatekauppojen valikoimaa selaillessa on nude. Se ei tule varmaankaan kovinkaan suurena yllätyksenä, sillä luonnollinen nuden sävy on helppo yhdistää kaikkiin muihin väreihin. Lisäksi nuden voi sovittaa melkeinpä mihin tahansa ihonväriin, jonka vuoksi se sopiikin käytännössä kaikille. Oma tämän kesän hankintani on nudensävyinen kaksiosainen bikiniasu, jonka yläosasta löytyy hapsuja ja nyörikiinnitys niskan taakse ja alaosasta muutama pronssinvärinen paljetti kummaltakin sivulta. Mielestäni tämä on aivan ihana bikinisetti; sopivan boheemi ja silti elegantti ja hillitty. Aivan pelkistetty nudenvärinen kokouimapuku voi olla myös tyylikäs ja itsekin sitä harkitsin, mutta koska kaupassa sovittamani uimapuku oli todella lähellä omaa ihonväriäni, heräsi epäilys siitä, näytänkö kaukaa katsottuna alastomalta se päällä! En viitsinyt sitten ottaa riskiä vaan otin nämä paljettibikinit. Olen kyllä ollut huipputyytyväinen valintaani!

Itse olen ehkä vähän itsetietoinen omasta kropastani, enkä ihan mielellään kuljeskele pelkästään bikineillä kaikkien katseiden alla. Jos haluaa vähän suojata vartaloaan liian tungettelevilta katseilta, kannattaa ehdottomasti hankkia jotain päällepantavaa, joka sopii bikineiden kanssa pidettäväksi. Tänä vuonna myytävänä on monenlaisia ihania vaihtoehtoja. Olen iskenyt silmäni esimerkiksi läpikuultaviin paitoihin, jotka peittävät tarpeeksi, mutta ovat silti ihanan keveitä. Monen suosikki tulee tänä vuonna taatusti olemaan hivenen läpinäkyvä sifonkipaita tai kaftaani, jonka avulla hartiat ja vatsan saa piiloon, mutta joka paljastaa mukavasti sääret ja polvet. Toinen vaihtoehto ovat erilaiset ohuet puuvillapaidat ja -takit, joissa on trendikkäitä yksityiskohtia kuten pitsiosioita tai virkattuja kuvioita.

Kun tällaisia rantamuotiin liittyviä juttuja kirjoittelee ja katsoo ikkunaa alas valuvia vesipisaroita, tekisi mieli mennä testaamaan uusia bikineitä jonnekin etelään. Se voisikin olla seuraava hanke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *