Tervetuloa lukemaan blogiani. Täällä kirjoittelee 24-vuotias kaikkea kaunista ja ihanaa rakastava nuori nainen. Opiskelen graafista suunnittelua, joten senkin kautta osaan arvostaa kaikkea esteettisesti miellyttävää, mutta yksi elämäni suurimmista intohimoista on ehdottomasti muoti ja kaikki sen lieveilmiöt. Rakastan vaatteita ja asusteita, eikä niitä varmaankaan voi olla kenelläkään liikaa! Olen kuitenkin oikeastaan aina nirso sen suhteen, mitä päälleni laitan, eikä ihan mikä hyvänsä kolttu kelpaa. Kuulemma jo pienenä, alle kouluikäisenä, minulle oli tärkeää, että sain itse päättää, minkä värisiä vaatteita päälleni pistin.

Trendien seuraaminen on minulle tärkeää

Seuraan todella paljon erilaisia trendejä kaikkina aikoina ja luen esimerkiksi toisten kirjoittamia muotiblogeja ja muotilehtiä ahkerasti. Joskus luin jostain, että maailmalla joka sekunti syntyy uusi muotiblogi, mutta omasta mielestäni se on vain hyvä juttu! On ihanaa käydä kurkkaamassa eri ihmisten sivuilla, millaisen tyylin he ovat itselleen kehittäneet. On niin paljon upeita ja omalaatuisia tyylejä, joiden ihaileminen on suuri ilo. Omaa tyyliäni luonnehtisin ehkä boheemiksi ja hipahtavaksi, mutta suosin kuitenkin neutraaleja värisävyjä. Oma keho ei ole ainakaan omasta mielestäni parhaimmassa mahdollisessa kunnossa, minkä vuoksi joudun vähän miettimään, millainen vaate sopii omalle kropalleni parhaiten. Uskon vakaasti siihen, että oikeanlaisilla vaatteilla kenestä tahansa voi saada särmän ja simpsakan näköisen, kunhan leikkaukset ja värivalinnat osuvat kohdilleen!

Miksi perustin tämän blogin?

Muoti on minulle todella tärkeää ja sen vuoksi päätin tämän bloginkin perustaa. Täältä pääset lukemaan omia mietteitäni erilaisista trendeistä ja muoti-ilmiöistä, mutta lisäksi kirjoittelen yhtä sun toista muotiin liittyvää vähän fiilisten mukaan. Lisäksi tietenkin pääset lukijana tutustumaan omiin suosikkeihini esimerkiksi nettishoppailun saralla, sillä itse ahkerana nettishoppailijana olen tullut perehtyneeksi melkeinpä kaikkiin suosituimpiin online-vaatekauppoihin. On kiva nähdä, että löysit tiesi tänne. Toivottavasti viihdyt blogissani!